EKSTRABLADET: Familiefar i blodigt slagsmål med fem bevæbnede røvere

Posted by:

Artiklen er fra Ekstrabladet.dk

55-årige David blev overrasket af fem røvere i sit eget hjem – han kæmpede til blodet flød og jog de bevæbnede mænd på flugt – advarsel mod blodige billeder

Det kræver mod ene mand at bekæmpe fem røvere, der blandt andet er bevæbnet med macheter, baseball-bats og golfkøller. Men det mod fandt den 55-årige englænder David Pugh frem, da han for ganske få dage siden midt om natten blev overrasket af fem røvere, der trængte ind i hans hus i området Midlands i det centrale England.

David Pugh lå faktisk og sov, da de bevæbnede indbrudstyve kl. ca. 03.00 om natten trængte ind i huset ved at smadre en dør. Han vågnede ved den høje lyd og gik straks ned for at se, hvad der skete. Både hans 17-årige søn og hans Rottweiler-hvalp Zeus befandt sig nemlig også i huset. Og dem ville David Pugh forsvare til sidste blodsdråbe.

– Da jeg kom ud af min seng kun iført underbukser og nærmede mig døren, blev den sparket ind. Og det vrimlede ind med 4-5 bevæbnede røvere iført elefanthuer. Mændene skreg: Hvor er pengene. Giv os dine penge.

– Jeg gik straks til angreb på to af dem. Og det udviklede sig til et vildt slagsmål. Jeg smed blandt en aftershave-flaske og nogle stole efter  dem. Jeg blev konstant ramt i hovedet. De var bevæbnet med både en machete, et baseball bat og en golfkølle, fortæller David.

Det skriver både BBC og Daily Mail

Artikkel fra Ekstrabladet: https://ekstrabladet.dk/112/familiefar-i-blodigt-slagsmaal-med-fem-bevaebnede-roevere/7041252

0

About the Author:

  Related Posts

Add a Comment