Mand antaster 12-årig ved skole: Det var dumt…

Posted by:

En 12-årig dreng tænkte hurtigt, da han torsdag morgen blev antastet af en voksen mand, der gerne ville give drengen en is.

Den 12-årige skoledreng blev første gang kontaktet af manden, da han gik forbi busstoppestedet på Tilst Skolevej ved Aarhus klokken 05.15 torsdag morgen. Da drengen var gået forbi stoppestedet ved Tilst Skole, lagde han mærke til, at manden gik bag ham.

Manden sagde ‘hej’ til drengen, som svarede, at han ikke måtte tale med fremmede. Manden fortalte, at han havde en is.

Den 12-årige dreng valgte at skifte retning, men manden fortsatte med at følge efter ham. Til sidst greb manden fat i drengens håndled.

Det fik drengen til at vende sig om og sparke manden i skridtet. Drengen fik derefter mulighed for at løbe fra stedet og hen på skolen, hvor han fortalte, hvad der var sket.

Sjusket hår og store flyveører

Til Østjyllands Politi har drengen beskrevet manden som værende:

30 år, lys i huden, 175-180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde mørkt, halvlangt, sjusket hår, store flyveører og skægstubbe, og han var iført mørk trøje og bukser, samt en gul, tynd vest ud over. Han talte dansk til drengen.

Østjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at det ikke ved, hvad grunden var til, at drengen blev kontaktet af manden. Men på grund af hændelsen opfordrer politiet nu forældre til at tage en snak med deres børn om, hvordan de skal forholde sig, hvis de oplever fremmede, der tager kontakt til dem.

»Det er vigtigt at understrege, at der ikke skete drengen noget, men vi opfordrer forældre i området til at tage en snak med deres børn om, hvordan de skal forholde sig, hvis de skulle opleve noget lignende,« skriver Østjyllands Politi.

Derudover vil politiet gerne i kontakt med den anden person, der stod ved stoppestedet, da den 12-årige dreng kom forbi. Andre, der har været i området og kan have set manden eller optrinnet, eller som i øvrigt kunne have oplysninger til sagen, må også meget gerne kontakte Østjyllands Politi på 114.

 

Kilde: BT.dk

Vil du også lære at forsvare dig selv?

Vil du også lære at forsvare dig som den seje knægt fra Tilst, så kan du komme og træne med Krav Maga Lejre’s teenagehold hver søndag fra kl. 13-14:30. Kom og lær frigørelsesgreb, skridtspark og meget mere realistisk selvforsvar!

Kom og få en gratis prøvetime – kontakt os allerede i dag!

 

 

0

About the Author:

  Related Posts

Add a Comment