OM KRAV MAGA LEJRE

Vi er en del af International Krav Maga – forkortet IKM og under ledelse af Gabi Noah.

KRAV MAGA LEJRE arbejder direkte under IKM Danmark. IKM Danmark har eksisteret siden 2010, og har ialt 20 søsterafdelinger i hele verden. Organisationen i Danmark har 7 klubber beliggende på Sjælland og én klub i Jylland, som der arbejdes tæt sammen med.

Hos IKM Danmark prioriterer vi kvalitetstræning, tryghed og god stemning. Dvs at vi altid bestræber os på at uddanne kvalificerede instruktører og skabe et lærerigt og socialt miljø omkring vores elever.  og sammen med de andre IKM klubber rundt om i verden.

Vi tilbyder det bedste og mest realistiske selvforsvar, og vores instruktørers erfaring samt medlemmers gåpåmod giver dig muligheden for et instinktivt og naturligt selvforsvar under stress.

KRAV MAGA betyder “nærkamp” og bygger på mange forskellige kampsystemer. Den indeholder basale selvforsvars bevægelser samt avancerede greb og teknikker som benyttes af specialstyrker rundt om i verden.

Bevægelserne er sammensat af mange forskellige kampsystermer, Krav Maga kombinerer slag og blokeringer fra Muay Thai og Karate, kast fra Judo samt afvæbninger og specielle brydeteknikker fra Jiujitsu.

I krav Maga findes der ikke nogen “boksering”, vi tæller ikke point, og der findes ikke nogen regler! Sejr er ikke om tittel bælte eller penge men udelukkende om overlevelse.

KLAR TIL KRAV MAGA?